MERCHANDISE

TAMPERE BURLESQUE EXPERIENCE MERCHANDISE ENNAKKOTILAUS!

Wohoo pian bailataan koko viikonlopun ajan Tampereella burleskin merkeissä Tampere Burlesque Experience tapahtuman tiimoilta ja nyt sinulla on oiva mahdollisuus saada myös muisto tästä mahtavasta kokemuksesta! Olemme tilaamassa erittäin pienen erän tuotteita uudella printillä tätä viikonloppua varten ja jotta varmasti saat itsellesi tuotteen haluamassasi koossa ja mallissa, suosittelemme lämpimästi tekemään ennakkotilauksen!

Valikoimassa on siis sekä unisex että lady fit t-paitoja, sekä lady fit toppeja ja kangaskasseja. Mahtavan printin tuotteisiin on taiteillut Riku Rantala ja tuotteet tuotetaan yhteistyössä Juunappan kanssa.

Valikoima siis seuraava, HUOM! Ennakkotilaushinnat edullisemmat, kuin itse tapahtumasta ostettaessa:
Lady fit toppi koot S-XL, 15€/kpl
Lady fit t-paita koot XS-XXL- 18€ /kpl
Unisex t-paita koot S-XXL - 18€/kpl
Kangaskassi- 10€/kpl

Tilausohjeet:
Lähetä meille ennakkotilauksesi sähköpostitse tampereburlesque@gmail.com 12.2 mennessä!!! Tilaukseen sinun tulee mainita haluamasi tuote, määrä, koko ja haluatko noutaa tuotteen jostain Tampere Burlesque Experience tapahtumaviikonlopun tapahtumasta vai postitettuna (postikulut n. 2,50€/tuote) tuotteiden toimitus kuitenkin vasta tapahtumamme jälkeen mikäli valitset postituksen. Kaikki ennakkotilaukset maksetaan laskulla etukäteen (20.2 mennessä) ennen niiden tilaamista painotalolta.
Tuotteita tilataan todella rajallinen erä tapahtumaamme myyntiin, eli näin varmistat saatavuuden myös itsellesi, eikä tarvitse jäädä rannalle ruikuttamaan!